ZATERDAG 8 FEBRUARI - terugkeer naar een Oud Liefken

Never change a winning horse. Ten derden male speelt je favoriete Oostvlaamse balkankwartet de pannen van het Oud Liefken. Trek dus maar die dansschoenen aan, want stilzitten wordt lastig. Toch kunnen we ook behoorlijk intiem uit de hoek komen, al zal dat moeilijk te geloven zijn voor wie ons afgelopen zomer bezig zag in de Spiegeltent op Baudelo. Laat je dus onderdompelen in ons Balkanbad en je zal zien: het wordt weer de perfecte mix!

't Oud Liefken, Stoktevijver 65 Zomergem.
Inkom 12 euro. Eerste noot 21u. Tot dan!

ZATERDAG 29 FEBRUARI - Zappa springlevend!

Welke groep heeft niet de ambitie om àlle podia van het muziekminnend Moortsele te hebben bestegen? Met een concertje in het jonge en bruisende Café Zappa zijn we goed op weg om ook dit bolletje op Djurdjevaks bucketlist te kunnen aanvinken. En Moortsele zal het geweten hebben!

Café Zappa, Moortselestraat 7 Scheldewindeke (Oosterzele).
Inkom gratis. Eerste noot 20u30. Tot dan!

ZONDAG 8 MAART - DJRDJVK meets DJANGO

De gloednieuwste jazz-en bluesclub in Gent verwelkomt Djurdjevak voor een sprankelend zondagnamiddagconcertje. Vergis je niet: wie had gedacht er rustig te komen siësten blijft beter thuis, want het zal er swingen!

Django, Antwerpsesteenweg 330 Gent

Inkom gratis. Eerste noot 17u. Tot dan!

VRIJDAG 20 MAART 2020 - Balkanavond in Herne

Op de vooravond van de lente is Djurdjevak in het fantastische eethuis Den Egelantier in Herne, Brabant, de kers op de taart. De glazura na torti, zeg maar.

Voor de prijs van 35 euro kan je aanschuiven aan een Oosteuropees banket en bovendien na al dat lekkers ook nog de beentjes strekken op de aanstekelijke tonen van uw favoriete groep.

Laat je niet afschrikken door de enthousiaste bende hoogbejaarde ergotherapeuten in de zaal, die het onzalige idee hadden om daar net diezelfde avond een reünie te houden. Gewoon negeren. En uw eigen goesting doen!

Tijdig inschrijven via het contactformulier op deze website.

Den Egelantier, Centrum 10, Herne.

Inkom zie boven, aanvang maaltijd 18u30. Tot dan!

VRIJDAG 1 MEI - DJRDJVK fladdert naar 't Uilekot

Dat Djurdjevak telkens naar het roemruchte Uilekot terugkeert is evident: we delen immers dezelfde swingende en vooral ervaren reputatie (wat een andere manier is om te zeggen dat we geen jonge veulens meer zijn). Maar dartelen doen we des te meer. En "dweis mor welgezind" zijn we ook, dus met zo'n feilloze match kan het op die mooie 1ste mei niet misgaan!

't Uilekot, Groenlaan 39 Herzele. Aanvang 20u00. Tot dan!

© 2017 by Djurdjevak. Redelijk proudly created with Wix.com
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now