ZATERDAG 29 FEBRUARI - Zappa springlevend!

Welke groep heeft niet de ambitie om àlle podia van het muziekminnend Moortsele te hebben bestegen? Met een concertje in het jonge en bruisende Café Zappa zijn we goed op weg om ook dit bolletje op Djurdjevaks bucketlist te kunnen aanvinken. En Moortsele zal het geweten hebben!

Café Zappa, Moortselestraat 7 Scheldewindeke (Oosterzele).
Inkom gratis. Eerste noot 20u30. Tot dan!

2020 zappa.jpg
ZONDAG 8 MAART - DJRDJVK meets DJANGO

De gloednieuwste jazz-en bluesclub in Gent verwelkomt Djurdjevak voor een sprankelend zondagnamiddagconcertje. Vergis je niet: wie had gedacht er rustig te komen siësten blijft beter thuis, want het zal er swingen!

Django, Antwerpsesteenweg 330 Gent

Inkom gratis. Eerste noot 17u. Tot dan!

2020 Django.jpg
2020 Egelantier.JPG
VRIJDAG 20 MAART 2020 - Balkanavond in Herne

Op de vooravond van de lente is Djurdjevak in het fantastische eethuis Den Egelantier in Herne, Brabant, de kers op de taart. De glazura na torti, zeg maar.

Voor de prijs van 35 euro kan je aanschuiven aan een Oosteuropees banket en bovendien na al dat lekkers ook nog de beentjes strekken op de aanstekelijke tonen van uw favoriete groep.

Laat je niet afschrikken door de enthousiaste bende hoogbejaarde ergotherapeuten in de zaal, die het onzalige idee hadden om daar net diezelfde avond een reünie te houden. Gewoon negeren. En uw eigen goesting doen!

Tijdig inschrijven via het contactformulier op deze website.

Den Egelantier, Centrum 10, Herne.

Inkom zie boven, aanvang maaltijd 18u30. Tot dan!

VRIJDAG 1 MEI - DJRDJVK fladdert naar 't Uilekot

Dat Djurdjevak telkens naar het roemruchte Uilekot terugkeert is evident: we delen immers dezelfde swingende en vooral ervaren reputatie (wat een andere manier is om te zeggen dat we geen jonge veulens meer zijn). Maar dartelen doen we des te meer. En "dweis mor welgezind" zijn we ook, dus met zo'n feilloze match kan het op die mooie 1ste mei niet misgaan!

't Uilekot, Groenlaan 39 Herzele. Aanvang 20u30. Tot dan!

2020 Uilekot.JPG